VVV Missie

30 jaar in het vak. Pharma, beauty en health.

Al jaren de drive om mensen gezonder te maken. Met voeding, supplementen, zelfzorg, coaching, beweging en praktische informatie. Gedragsverandering begint met informatie – inzicht – resultaten.

Al tientallen jaren zie ik Nederland steeds ongezonder eten (NVCP) en zien we (chronische) ziektes die veroorzaakt worden door een slecht dieet en een slecht functionerende spijsvertering toenemen. Onze jeugd, onze eigen kinderen zie je nu al risico’s stapelen die leiden tot chronische aandoeningen. Ik geloof dat kennis en inzicht in voeding en spijsvertering leidt tot een betere vitaliteit.

Door het delen van mijn kennis en door de informatie die wij dagelijk ontvangen te vertalen naar praktische gemakkelijke adviezen dragen wij elke dag bij aan het verbeteren van de gezondheid en het geluk van vele Nederlanders.

Soms is mening en mijn visie op bepaalde onderwerpen in  voeding en gezondheid controversieel. Soms strijden wij tegen de gevestigde orde, zien wij zaken echt anders. Wij baseren ons op de laatste onderzoeken die dagelijks gepubliceerd worden, maar laten ons gezond verstand altijd prevaleren.

Wij worden niet beïnvloedt door politiek, economische belangen, aandeelhouders of andere stake-holders met strijdige belangen. Het gaat om gezondheid en geluk! Dat is altijd en continu te verbeteren.

Bent u het niet met ons eens? Dat kan en zal vaak voorkomen. Geef aub onderbouwing bij uw kritiek en aanbevelingen. Voeding, spijsvertering en gezondheid is een dynamisch veld waar enorm veel gebeurd.

Ik heb deze site voeding-vertering-vitaliteit genoemd omdat goede voeding die goed verteerd wordt de cellen in het lichaam alles geeft wat het nodig heeft. Een goede gevoed lichaam is in balans. Balans in je lijf is balans in je hoofd, is meer energie, minder klachten en meer vitaliteit. De energie om optimaal van het leven te kunnen genieten.